Sami Koljonen

SK Osteopatia & Hieronta

Osteopaatti ja hieroja Sami Koljonen

Olen Sami Koljonen ja toiminut terveydenhuollon alan yrittäjänä jo vuodesta 2006. Minua on jo nuoresta saakka kiinnostanut ihmiskehon anatomia, sekä tuki ja liikuntaelin vaivat. Olen kouluttanut itseäni jatkuvasti 18 vuoden urani aikana ja edelleen on kova halu oppia lisää kehon toiminnasta, jotta pystyn auttamaan ihmisiä mahdollisimman monipuolisesti.

Vuonna 2012 minulta repesi välilevy kahdesta alimmasta lannenikamasta, joka sai minut miettimään pystynkö jatkamaan uraani tällä alalla kun kivut oli kovat. Päätin, että en anna kivun voittaa minua ja lähdin kuntouttamaan itseäni erilaisilla harjoitteilla, sekä kävin kollegoillani eri manuaalisen terapian hoidossa.

Otin enemmänkin kivunoppimiskokemuksena, jotta ymmärtäisin enemmän asiakkaan kokemaa kipua. On helpompi samaistua kipuun jos sen on itse kokenut. Teen tällä hetkellä Osteopatiaa, hierontaa ja kinesioteippauksia.

Oma vahvuuteni hoidoissa on mobilisoida käsittely pehmytkudoksiin sekä manipulaatiotekniikat.

Kokemus

Osteopaatti

Koulutettu hieroja

Hierojayrittäjä (2006-)

Hierojakoulun vastuuopettaja (Atlas 2014-2021)

Hierojakoulun opettaja (Edupoli 2010-2013)

Näyttötutkintomestari

Triggerpisteet (lisäkoulutus)

Kinesioteippaus (lisäkoulutus)

Kuntosaliohjaaja

Askarruttaako sopivan hoidon valinta?

Autan sinua mielelläni sopivan hoitomuodon valinnassa. Voit kuvailla ongelmaa lomakkeella tai voit myös soittaa 050 358 7171. Mikäli en pysty esimerkiksi käynnissä olevan hoidon takia vastaamaan, soitan sinulle takaisin vapauduttuani.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.