Hieronta

Helsinki, Tapanila

Hieronta on tehokas apu niska-­ ja hartiaseudun kiputiloihin ja selkäongelmiin, ennaltaehkäisemään muun muassa erilaisia lihas- ja nivelkipuja, päänsärkyä sekä jomotusta. Lisäksi hieronta on hyvin tehokas stressin purkaja.

Tervetuloa hierontaan

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen  ja lihasten huoltamiseen. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

Hieronnan hyödyt

  • Kipu lievittyy
  • Aineenvaihdunta tehostuu
  • Ihon joustavuus paranee
  • Palauttaa harjoittelusta
  • Stressi vähenee
  • Keho rentoutuu
  • Mieli virkistyy

Hieronta

30 min 40

45 min 55

60 min 65

Meillä käy maksuväleinä myös

Epassi

Smartum

Edenred

Jos tulet ensimmäistä kertaa, saavuthan paikalle noin 10 minuuttia aikaisemmin, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen. Voit tutustua lomakkeeseen tästä.

Huomioithan, että peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumattomista varauksista perimme normaalin hoitohinnan. Peruutukset vain puhelimitse 050 358 7171.

Varaa aika verkosta

Lisätietoa hieronnasta

Hierontaa voidaan tehdä monella eri tapaa. Yleisimmät hieronta tyylit ovat klassinen ja urheiluhieronta. Monella ei ole tiedossa näiden kahden hierontatyylin eroja, mikä voi vaikeuttaa hoidon valintaa. Tässä pieni avaus näiden kahden hierontatyylin eroista. Eli Suomessa kun valmistut Hierontakoulusta hierojaksi, niin Valviiran rekisteriin sinut merkitään ainoastaan Koulutetuksi hierojaksi. Eri kouluissa voidaan kuitenkin enemmän painottaa urheilijoiden tarpeisiin vaativaa hierontaa, jossa otetaan huomioon esimerkiksi urheilijan ravinto, lepo ja valmennus. Urheiluhierontakouluissa harjoitellaan myös minkälaisen hieronnan kannattaa urheilijalle tehdä kisakaudella tai harjoituskaudella. Tästä syystä moni kutsuu itseään urheiluhierojaksi, kun on enemmän tietoa urheilijan lihashuollosta. Hieronta tekniikoilla ei ole oikeastaan eroa. Jokaisessa koulussa hierojat opiskelevat kuusi perusotetta sively,hankaus,pusertelu,ravistelu,täristys ja taputus. Moni sanookin urheiluhierontaa klassisen hierontaotteiden soveltamiseksi. Urheiluhieronta koetaan myös voimakkaammaksi, kuin taas klassinen hieronta. Se johtuu yleensä siitä, että tehdään paljon lihakseen poikittais otteita vaikkapa pyyhettä apuna käyttäen. Tämä on kuitenkin hyvin paljon terapeutista kiinni millä voimakkuudella hän asiakasta tarvittaessa hieroo.

Askarruttaako sopivan hoidon valinta?

Autan sinua mielelläni sopivan hoitomuodon valinnassa. Voit kuvailla ongelmaa lomakkeella tai voit myös soittaa 050 358 7171. Mikäli en pysty esimerkiksi käynnissä olevan hoidon takia vastaamaan, soitan sinulle takaisin vapauduttuani.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.