Osteopatia

Helsinki, Tapanila

Osteopatian avulla hoidetaan laaja-alaisesti kehon rakenteellisia ja toiminnallisia vaivoja. Osteopaattinen käsittely sopii kaikille vauvasta vaariin.

Tervetuloa osteopatiaan

Osteopaatin vastaanotolle hakeudutaan esimerkiksi alaselkäkipujen, päänsäryn ja migreenin, niska-hartiaseudun jumien, nivelvaivojen, raskausajan vaivojen tai erilaisten akuuttien ja pitkittyneiden kiputilojen vuoksi. Myös urheillessa tulleet vammat, toiminnalliset vatsavaivat tai pitkittynyt stressi voivat olla osteopaatille hakeutumisen syynä.

Osteopatia

45 min 75

Meillä käy maksuväleinä myös

Epassi

Smartum

Edenred

Jos tulet ensimmäistä kertaa, saavuthan paikalle noin 10 minuuttia aikaisemmin, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen. Voit tutustua lomakkeeseen tästä.

Huomioithan, että peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumattomista varauksista perimme normaalin hoitohinnan. Peruutukset vain puhelimitse 050 358 7171.

Varaa aika verkosta

Mitä on osteopatia?

Osteopatia on yksi manuaalisen terapian hoitomuoto. Hoidossa pyritään hoitamaan kehoa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hoitomuotona osteopatia on hyvin lempeä ja kehoa kuunteleva. Hoidossa voidaan myös käyttää niin sanottuja suoria tekniikoita, kuten manipulaatio tekniikoita. Manipulaatio tekniikat voivat olla enemmän tuttuja kiropraktiikan puolelta.

Osteopatialla pyritään samaan kehon fysiologia toimimaan optimaalisesti, jotta kehossa ei olisi ylimääräisiä jännitteitä häiritsemässä kehon toimintaa. Osteopatialla voidaan vaikuttaa kehon nivelten liikkuvuuteen, hermoston toimintaa, verenkiertoon, sekä kehon nestekiertoon ja moneen muuhun kehon toimintaan.

Osteopaatit ovat Valviran rekisterissä olevia terveydenhoitoalan ammattilaisia. Nelivuotisen osteopaatin koulutuksen suorittaneita osteopaatteja on Suomessa lähes 500. Toiminta on valvottua ja turvallista. Suomessa on kolme koulua, joissa voi opiskella osteopatiaa.

Kenelle se sopii?

Osteopatia sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Osteopaatti tekee kattavan haastattelun ennen ensimmäisen hoidon alkua. Näin osteopaatti osaa valita juuri asiakkaalle sopivan lähestymistavan kehon hoitamiseen.

Tyypillisimmin osteopatiasta saa apua…

  • Selkäkipuun ja selän jäykkyyteen
  • Niska- ja hartiaseudun jännitykseen ja kipuun
  • Olkapään ja polven ja jalkaterän sekä lonkan kiputiloissa
  • Päänsärkyyn ja migreeniin

Askarruttaako sopivan hoidon valinta?

Autan sinua mielelläni sopivan hoitomuodon valinnassa. Voit kuvailla ongelmaa lomakkeella tai voit myös soittaa 050 358 7171. Mikäli en pysty esimerkiksi käynnissä olevan hoidon takia vastaamaan, soitan sinulle takaisin vapauduttuani.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.