Kinesioteippaus

Helsinki, Tapanila

Kinesioteipin ja kinesioteippauksen avulla pystytään poistamaan tehokkaasti kiputiloja, parantamaan nivelten liikkuvuutta, ohjaamaan lihasten ja nivelten liikeratoja sekä nopeuttamaan vammautuneen kudoksen paranemista.

Tervetuloa kinesioteippaukseen

Kinesioteippaus on aistimukseen ja tuntoon perustuva hoitomenetelmä, jossa terapeutti kiinnittää potilaan iholle kinesioteippiä. Teippi vaikuttaa ihon reseptoreihin ja sitä kautta voidaan vaikuttaa muun muassa lihaskalvoihin (faskia) ja sitä kautta niveliin sekä lihaksiin.

Hoidon hyödyt

  • Kipu lievittyy
  • Liikkuvuus lisääntyy
  • Lihasvoima kasvaa
  • Verenkierto ja imunestekierto vilkastuu
  • Arpikudos pehmenee
  • Nivelmekaniikka paranee
  • Nivelen tuki lisääntyy

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus 20

Meillä käy maksuväleinä myös

Epassi

Smartum

Edenred

Jos tulet ensimmäistä kertaa, saavuthan paikalle noin 10 minuuttia aikaisemmin, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen. Voit tutustua lomakkeeseen tästä.

Huomioithan, että peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumattomista varauksista perimme normaalin hoitohinnan. Peruutukset vain puhelimitse 050 358 7171.

Varaa aika verkosta

Lisätietoa kinesioteippauksesta

Hoitoon tullessa katsotaan mikä kehon alue tarvitsee teippauksen ja valitaan minkä tyyppinen teippaus olisi paras siihen hetkeen. Kinesioteipillä voidaan tehdä ryhtiteippaus, niveltä tukeva teippaus, tai jos nivelen ympärille on kertynyt nestettä, niin voidaan tehdä nestettä poistava teippauksen.

Jokainen hoitomuoto tukee toisiaan ja jokaisella terapeutilla on kuitenkin saman pyrkimys auttaa asiakkaitaan samaan helpotusta, oli se sitten kipuun, stressiin, unenlaatuun tai mihin vain. Suosittelen kokeilemaan erilaisia hoitomuotoja, jotta jokainen löytää sen mikä toimii itselle parhaiten.

Askarruttaako sopivan hoidon valinta?

Autan sinua mielelläni sopivan hoitomuodon valinnassa. Voit kuvailla ongelmaa lomakkeella tai voit myös soittaa 050 358 7171. Mikäli en pysty esimerkiksi käynnissä olevan hoidon takia vastaamaan, soitan sinulle takaisin vapauduttuani.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.